Masca coloranta restructuranta DIRECTA SUMMER

recomanda unui prieten
Pret: 64.00 lei

Cod: 00000132
Stoc: momentan indisponibil

Masca coloranta restructuranta DIRECTA SUMMER

Stocul pentru acest produs a fost epuizat.

Descriere pentru Masca coloranta restructuranta DIRECTA SUMMER

In 6 nuante frumoase, DIRECTA este linia de măşti colorante restructurante care multiplică posibilităţile de colorare a părului. Pentru a da un nou ton, pentru a il deschide sau a aduce noi nuante temporare, Directa este instrumentul ideal datorita versatilitatii sale crescute. Pigmenţii concentraţi dau o culoare intensificată cu cât timpul de acţiune este mai mare. Uleiul de măsline, ghimbirul şi untul de cacao completează acţiunea, hrănind părul pentru un efect strălucitor, sănătos şi de restructurare integrală.

Utilizare: Aplicaţi pe părul spălat şi uscat cu prosopul, în timp ce purtaţi mănuşi protectoare. Lăsaţi să acţioneze 5 până la 20 de minute, clătiţi părul intens.

ATENŢIE: Urmaţi cu stricteţe măsurile de precauţie în utilizare. Evitaţi contactul cu ochii. În cazul contactului cu ochii, clătiţi imediat. Nu folosiţi pentru a vopsi genele sau sprâncenele. Clătiţi intens după aplicare. Purtaţi mănuşi adecvate. Nu lăsaţi la îndemâna copiilor. Citiţi cu atenţie şi respectaţi instrucţiunile de utilizare.

Culoare: VARA.

Cantitate: 250 ml