Politica de confidentialitate

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de catre S.C. BEAUTY TREE COSMETICS S.R.L., numai in scopul declarat al acestui site.
Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti.
S.C. BEAUTY TREE COSMETICS S.R.L. nu vinde, nu ofera, nu divulga, nu face schimb de adrese e-mail sau alte date de identificare obtinute prin intermediul acestui site catre alte persoane, fara acordul dumneavoastra explicit.
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice S.C.BEAUTY TREE COSMETICS S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor fiind strict cel de preluare si livrare comenzi online.
Securitatea datelor
Pentru confidentialitatea si securitatea datelor dumneavoastra, inregistrarea si autentificarea pe www.farduricosmetice.ro implica o parola.
Sunteti obligat sa furnizati datele, acestea fiind necesare facturarii si livrarii produsului/produselor comandate. Refuzul dvs. determina neonorarea comenzii. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.
Conform deciziei 100/2007, privind stabilirea cazurilor in care nu este necesara notificarea prelucrarii unor date cu caracter personal,  S.C. BEAUTY TREE COSMETICS S.R.L. isi rezerva acest drept.
Informatiile oferite de dumneavoastra sunt inregistrate de catre operator numai pentru eliberarea comenzilor.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la office@farduricosmetice.ro.

VIZITAREA SITE-UL NOSTRU FACE CA DUMNEAVOASTRA SA FITI DE ACORD CU PREVEDERILE CUPRINSE IN ACEST DOCUMENT.

Brands

Astor
Bourjois
Calvin Klein
Clarins
CoverGirl
Hugo Boss
Kleancolor
L'Oreal Paris
Lancome
Max Factor
Maybelline
Nabi
NYX Professional Makeup
Oyster Cosmetics
Revlon
Rimmel London
Sally Hansen
Santee
Sleek MakeUP
W7